От няколко седмици наред непрекъснато се говори за Деми Мур. Причината е биографичната ѝ книга Inside Out, която излезе на 24 септември в САЩ и успя да разбуни духовете не само на медиите, но и бившите на актрисата - Брус Уилис и Аштън Кътчър.

Деми Мур, Брус Уилис и още признания от книгата Inside Out

Защо се провали бракът на Деми Мур и Брус Уилис

Нова порция разкрития от актрисата

Деми Мур по никакъв начин не се притеснява да споделя не само шокиращи разкрития за личния си живот, но и пиперлива информация, свързана именно с бившите ѝ съпрузи.

Оказва се всички тези провокативни и интересни истории от живота на актрисата са много интересни за феновете ѝ и книгата бързо се превръща в много успешна. За по-малко от две седмици на пазара Inside Out оглави списъка с бестселъри на New York Times.

Снимка 390927

Източник: GettyImages

Очевидно доволна от постижението си, Деми Мур побърза да се похвали със снимка в Instagram, на която я виждаме да държи книгата си. "Това постижение е много повече, отколкото очаквах. Поразена съм от подкрепата и любовта ви. Благодаря ви, че четете и ми позволявате да се вълнувам с вас", гласи текстът под снимката.

Деми Мур, Аштън Кътчър и първите думи на актьора след разкритията на бившата му съпруга

Истината, която Аштън Кътчър премълча

И защо го направи

Очаква се книгата да има още по-големи успехи в следващите няколко седмици, особено като се има предвид, че актрисата не се притеснява открито да говори в нея за пристрастяването си към наркотиците и алкохола, за това, че е била изнасилена в пубертета, за тройки и спонтанен аборт по време на брака с Аштън Кътчър и че е имала спонтанен аборт.

Деми Мур, Inside Out и още шокиращи разкрития за личния ѝ живот

Деми Мур с още разкрития за личния си живот

За Брус Уилис, за Аштън Кътчър и за децата, които са я направили майката, която е днес