Даян Крюгер разкрива любопитни подробности от първите дни на своята филмова кариера и по-конкетно от участието си в мащабната филмова продукция "Троя".

Даян Крюгер, Норман Рийдъс и дали двамата наистана са сгодени и ще вдигат сватба

Даян Крюгер май има повод да черпи

Както и партньорът й Норман Рийдъс

В скорошно интервю за 45-годишната актриса споделя, че по време на кастинга за филма, в далечната 2004 г., се е чувствала буквално като "парче месо".

Това е бил изключително неудобен момент за нея, тъй като е била преценявана и оглеждана отвсякъде, или, ако цитираме собствените ѝ думите ѝ, "от горе до долу". Дори ѝ е зададен директният въпрос защо мисли, че е подходяща за ролята и дали наистина може да я изиграе, твърди актрисата.

Снимка 566878

Източник: GettyImages

Даян казва, че всъщност често в кариерата си е била поставяна в ситуации, които са били неудобни. Но първоначално е смятала, че това е съвсем в реда на нещата. "Просто си мислех: така е, това е Холивуд."

Смята също, че не е лесно, освен всичко останало, да се докажеш и като жена-актриса в холивудските среди. Като пример за това посочва трудностите, които е имала с режисьора Куентин Тарантино. При явяването ѝ на кастинга на "Безславните копилета" от 2009 г., той е бил скептичен към нейните способности. И в крайна сметка единствената причина, поради която е решил да я допусне до прослушване, е, че просто не е имал други кандидати за ролята.

Joika, Даян Крюгер, класическият балет и филмът за Джой Уомак

Физическите предизвикателства в новата роля на Даян Крюгер

Какво да очакваме от Joika

Затова Даян Крюгер може и да не е от най-популярните актриси в Холивуд, но за сметка на това филмите, в които избира да се снима, са винаги смислени и интригуващи, уточняват от People.