Неотдавна споделихме как актрисата Даян Крюгер постига завидната си форма, въпреки че е на 44 години. Би било жалко, независимо от възрастта й, както и от усилията, които полага, тази красива жена да крие тялото си с дълги и широки дрехи.

Даян Крюгер, тренировките, храната и как се пистига стегнато тяло като на актрисата

Завидните мускули на Даян Крюгер

И как ги е постигала

На тази тема обаче двете с майка й са на коренно различни мнения. Хубавото в случая е, че звездата от "Гадни копилeта" смело показва и стегнатите си ръце, и дългите си слаби крака.

От Pennsylvania News Today съобщават, че Даян отново е събрала погледите, този път с появата й на тематичната вечеря на луксозната модна къща Louis Vuitton в Париж (Louis Vuitton Parfum Dinner), на която са били представени новите аромати на бранда.

Даян Крюгер се появила в прекрасна къса рокля от колекцията на Louis Vuitton за 2022 г. И качва две снимки в Instagram. На едната е с въпросната рокля, а във фокуса на другата е пръстен на френската марка Chaumet - бижу, за което много дами могат само да си мечтаят.

Актрисата коментира фотографиите с думите: "Майка ми каза, че съм твърде стара за тази къса рокля... О, вероятно и този разкошен пръстен е твърде скъп за мен."

Все пак, Даян се обръща към майка си и пише, че я обича. А ние, заедно с още куп нейни последователи в социалната мрежа, можем само да й се радваме на дързостта и откровеността й.