От известно време Даниел Петканов, Дзами и Сами Хоссни имат съвместен подкаст, наречен ДДС. В него тримата обсъждат какви ли не теми от живота, като разказват и доста лични неща.

Даниел Петканов, бойното му кръщение и инцидентът с мотор, който е претърпял

Бойното кръщение на Даниел Петканов

Играчка-плачка е положението

И като част от преживяването са решили да инвестират пари, за да си закупят автомобил. Но не някоя лъскава лимузина, а... Москвич Алеко.

Страхотна машина си е, нас ако питате, но ако е поддържана правилно. От последният влог на Петканов разбираме, че тримата са решили да се отправят към морето с новата си придобивка.

Зад тях като подкрепление пък са се движили Александра Петканова и Мила Савова - жената до Сами. Но защо ли не се изненадваме, че още преди да напуснат София Дани, Дзами и Сами са изпитали доста проблеми с Москвича.

От паднал акумулатор до свършил бензин - все неприятни изживявания, когато човек тръгне на път. От видеото обаче разбираме, че препятствията, през които са минали, не са им развалили настроението. Е, не и на Дзами.

Александра Петканова и най-провокативната ѝ снимка

Най-провокативната снимка на Александра Петканова (досега)

Пссс... толкова е нажежено, че чак пари

След 12-часово пътуване до Варна Александра и Даниел са решили да се приберат със самолет до София, защото са бързали. Останалите участници в приключението пък с кола, но не с Москвича.