Снощи, 15 декември, България избра своя талант, с което сложи край и на шести сезон на предаването. Незрящият Андриян Асенов, който се оказа един от най-добрите имитатори на гласовете на редица знаменитости, стана победител.

Както може да се очаква, водещите и журито използваха профилите си в социалните мрежи, за да изразят емоции от финала на предаването. 

Александър Кадиев и Даниел Петканов очевидно бяха много доволни от избрания финалист, което нагледно демонстрираха и в Instagram.

Даниел Петканов обаче използва профила си, за да разкрие един гаф. Той не се поколеба да обърне внимание, че грешката на математика Георги Георгиев, заради която вероятно отпадна на финала на състезанието, всъщност не е негова, а на софтуера, който е легализиран и се ползва на световните първенства по скоростна калкулация.

"На финала вчера Георги Георгиев допусна една единствена грешка в преследването на световен рекорд на живо в предаването... След проверка се оказва, че СОФТУЕРЪТ Е ДОПУСНАЛ ГРЕШКАТА", написа под снимките в профила си Петканов, където изрази възхищението си към уменията на участника. 

Що се отнася до водещите, Славена Вътова, Катерина Евро, Ицо Хазарта и Любен Дилов-син не пропуснаха да споделят последни моменти заедно, като доказаха, че са си не само колеги, но и приятели.

Винаги има място и за няколко усмихнати селфита, особено на финала на "България търси талант".