Третият дует на колумбийските изпълнители Шакира и Малума вече има и видеоклип. Mесец след официалната премиера на парчето в канала на певицата в Youtube, днес, 27 юли, в сайта за видеосподеляне вече е налично видеото към песента.

"Clandestino" е третият съвместен проект на Шакира и Малума. Първият ("Chantaje") изстреля Малума към върховете на класациите, където днес успешно се настанява и сам. Вторият дует дойде точно преди половин година.

За разлика от "Trap", актуалният хит на колумбийците е с лятно, танцувално звучене. Той оглави класацията на Spotify в 32 държави.

Клипът също е коренно различен от предишния, в който видяхме една нежна хармония между изпълнителите. Режисьор на видеото към "Clandestino" е Хуам Де Лайгуана, на когото изпълнителка разчита за много от проектите си.

Кадрите са заснети на испанското крайбрежие, а Шакира е по-секси от всякога. Малума пък отново е в ролята на лошото момче.

През май 2017 г. Шакира се завърна на музикалната сцена с албума El Dorado. Последва и едноименно турне, което се наложи да бъде прекъснато по здравословни причини. В началото на август изпълнителката ще се качи на сцената в Чикаго, а последната засега дата от музикалната обиколка е чак през ноември.

Малума също наскоро сложи край на продължително турне - F.A.M.E Тour, с което обиколи САЩ и Европа. На него промотира песните от третия си албум, който носи същото име.

Тази седмица колумбийският изпълнител отново накара фенове и хейтъри да пишат коментар след коментар, публикувайки доста провокативна снимка. На нея виждаме Малума в компанията на седем полуголи красавици в едно легло.

Кадърът е от снимките на новото парче "Mala Mia", колаборация с Bad Bunny и събра 1.7 милиона харесвания в Instagram. Очевидно, изненадите от Малума тепърва предстоят.