След раздялата с актьора Шон Пен през 2015 г., Чарлийз Терон взима решение да се грижи за двете си осиновени деца, като оставя на заден план любовния си живот.

"Реших да бъда неомъжена и да се съсредоточа изцяло върху грижите за двете ми малки деца. Точно това исках и точно това правих", признава Терон пред The Sun.  Сега обаче актрисата вярва, че е дошло времето отново да даде шанс на Купидон.

"Промених мнението си и вече искам да се забавлявам", признава тя, като допълва: "Ако познавате някой свободен господин, който е готов и желае да направи една холивудската звезда щастлива,... сега е моментът."

Въпреки това обаче, Чарлийз Терон не търси кой да е. Тя знае точно какво иска, затова и има определени изисквания към своята бъдеща половинка.

Актрисата е сигурна, че иска мъж, който има страхотна брада. "Не искам човек без брада или такъв, който има, но не я поддържа", обяснява Чарлийз Терон. Разбира се, за нея брадата не е най-важното, защото тя търси преди всичко "добро човешко същество". Затова, господа, ако имате брада и сте добри хора, Чарлийз Терон чака да ѝ се обадите.