През 2014 г. Чарлийз Терон имаше връзка с Шон Пен, която продължи около година. Двамата бързо се превърнаха в една от любимите двойки на Холивуд. Въпреки че минаха доста години оттогава, редица медии продължават да се чудят защо са се разделили, особено след като се говореше, че са били сгодени.

The Old Guard, Чарлийз Терон, Netflix и първи трейлър на филма

Чарлийз Терон е безсмъртен войн

Трейлър на The Old Guard

Преди броени дни актрисата гостува в шоуто The Howard Stern Show, за да разкаже някои подробности за новия си филм - The Old Guard по Netflix. Водещият Хауърд Стърн - запознат с посочените по-горе факти, реши да разрови миналото, като попита дали наистина е била сгодена за Шон Пен.

"Какво? Не е истина! Това, че сме били сгодени и сме щели да се женим, са абсолютни глупости. Да, излизахме, но само толкова", категорична е актрисата. Тя допълва, че за нея никога не е било приоритет да се омъжи, тъй като никога не го е намирала за важно.

Снимка 485807

Източник: GettyImages

След още една провокация от страна на водещия, че тя е красива жена, която има нужда да бъде обичана и да не се чувства самотна, актрисата обясни, че макар да няма романтична връзка, не е сама - има децата си, на които посвещава цялото си време.

"В момента има две любови в живота си... Животът ми е изпълнен с любов... Никога не съм била самотна, никога не съм се чувствала сама", казва още Чарлийз Терон, която от няколко години отглежда двете си осиновени деца.

Актрисата признава, че на този етап не иска връзка. Дори е на мнение, че едва ли вече ще допусне да стигне до романтично развитие на отношенията си с мъж, пише People.

"Прекалено стара съм за това. Не мога да си представя отново да се занимавам с гаджета и да живея с някого", разказва още Чарлийз Терон.