Не са малко звездите, които са преживели доста лоши неща през годините. Такъв пример е Чарлийз Терон, която пред NPR сподели детайли за смъртта на баща ѝ.

Чарлийз Терон, необвързаността, самотата и живота без мъже

Чарлийз Терон не иска мъже

Ето и защо

През 1991 г. бащата на Чарлийз - Чарлз, умира след като майка ѝ - Герда, го застрелва в момент на самозащита. Тогава актрисата е на 15 години и за това със сигурност не се говори лесно.

Терон обаче реши да сподели повече подробности около случката, разиграла се преди повече от 25 години. Актрисата казва, че една вечер баща ѝ се е прибрал пиян, агресивен и с оръжие в ръка. Не след дълго майка и дъщеря се оказват затворени в детската стая с гръб към вратата в опит да я затиснат, за да не влезе Чарлз.

Чарлийз Терон и Герда Мариц

Източник: GettyImages

Чарлийз Терон и Герда Мариц

В този момент баща ѝ е отстъпил назад и е произвел три изстрела във вратата. Според Терон по чудо нито един от тях не ги е уцелил.

Актрисата казва, че майка ѝ е успяла в самозащита да простреля смъртоносно Чарлз. Именно заради това срещу нея не са били повдигнати обвинения в последствие.

Чарлийз Терон, транссексуалната й дъщеря Джаксън и личните снимки в Instagram

Как Чарлийз Терон отглежда транссексуалното си дете

Актрисата с лична публикация

Чарлийз Терон казва, че не се срамува да говори за тази случка, защото по този начин показва на много хора, жертви на домашно насилие, че не са сами.