Cardi B не е просто рап изпълнителка. Тя е и опитна майка. Само преди осем месеца, певицата и половинката ѝ Offset посрещнаха своя син Уейв Сет и неведнъж вече направиха почитателите си съпричастни с щастливото събитие.

Cardi B, Offset, Уейв Сет и снимките на най-новия член на семейството

Малкият наследник на голямото семейство на Cardi B и Offset

Щастливи родители

Но въпреки че се отдала на грижите за малкия си син, 29-годишната изпълнителка явно не е загърбила и желанието да поддържа външния си вид. Като хубавите прически, старателно положения грим и впечатляващо дългия си маникюр.

Затова и не е учудващо, че неин последовател в Twitter ѝ задава логичния въпрос как успява да сменя пелени с толкова дълги нокти.

Интересен обаче е отговорът на Cardi. Вместо да се впуска в каквито и да е обяснения, тя решава да покаже нагледно как се случват нещата. Затова публикува видео, в което демонстрира уменията си да смени бебешките пелени дори с извънредно дългите си нокти.

В близо двеминутното видео, певицата използва плюшено мече. И показва, стъпка по стъпка, процеса на смяна на пелените, включително обличането на бебешките дрешки. При това без да "прободе" нищо с яркочервените си заострени и украсени с бижута нокти. И докато прави всичко това, уточнява, че носи ноктите си толкова дълги, откакто е навършила своите 19 години.

А през цялото време до нея е тригодишната ѝ дъщеря Кълчър, която внимателно наблюдава своята майка и ѝ задава въпроси като: "Мамо, защо правиш това на мечката?" На което Карди отвръща със смях: "Това е дълга история, Кълчър."

Cardi B, Грами 2022 и защо певицата изтри профилите си в Twitter и Instagram

Cardi B пак го направи

Певицата отново избухна в социалните мрежи

Cardi B многократно е споделяла моменти от семейния си живот със своите фенове и ги държи в течение за всичко, което се случва с нея. "Синът ми вече държи бутилката с мляко с двете си ръце", написа тя в социалните мрежи през декември, припомня Hollywood Life. "Опитвам се да си спомня дали Кълчър правеше това на около три месечна възраст или това е една от суперсилите, с които идват тези пандемични бебета."