Много от феновете на Брус Уилис вероятно все още не могат да приемат факта, че повече никога нямат да видят любимия си актьор в нови роли. През март той обяви, че се оттегля от актьорството заради тежко заболяване, което би му попречило да играе нормално.

Wrong Place, Брус Уилис и трейлър на един от последните филми с участието на актьора

Последният филм на Брус Уилис

Какво да очакваме от Wrong Place

Брус разкри, че е диагностициран с болестта афазия, която представлява увреждане на способността да се възпроизвежда и/или разбира чужда реч. Диагнозата, която е изпитание не само за него, но и за цялото му семейство.

Но съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг, ни показва, че независимо какво се случва в живота на човек, той винаги може да намери сили в себе си, за да преодолее трудностите и да се радва истински на това, което има тук и сега.

Така, въпреки болестта, цялото семейство на звездата от "Умирай трудно" прекарват едно вълшебно лято заедно, казва самата Ема.

Вчера, 16 октомври, тя качи видеомонтаж в Instagram, документиращ любимите моменти на съпрузите и двете им деца им от това лято. "Не вярваме в съвършенството, но #oursummer2022 беше доста близо до него. Всъщност беше вълшебно", написа 44-годишната Ема.

И наистина, клипът показва истинска семейна идилия. На различни кадри виждаме Брус Уилис да се забавлява с дъщерите си Мейбъл Рей (10 г.) и Евелин Пен (8 г.). Те се смеят, танцуват, разхождат се сред природата или просто си почиват на дивана - на пръв поглед най-обикновени неща, които се оказват и най-ценното за Брус и Ема.

През август чрез видео Ема Хеминг разказа на своите последователи в социалните мрежи как преминава през трудния период след диагнозата на Брус Уилис, припомня People. По думите ѝ това е било лято на самооткриване, намиране на нови хобита и излизане от зоната на комфорт.

"Мъката ми може да бъде парализираща, но се уча как да живея с нея", написа тя тогава. Но Ема не е сама в преодоляването на изпитанието, до нея е доведената ѝ дъщеря Скаут, която я окуражава, че "скръбта е най-дълбоката и най-чистата форма на любов".

Ема Хеминг, Брус Уилис, афазия и как преодолява тя тежките моменти след диагнозата на актьора

Най-тежкият момент за жената на Брус Уилис

Ема Хеминг за трудностите след заболяването на актьора

Брус Уилис и Ема Хеминг сключват брак през 2009 г. Двамата са горди родители на две дъщери. Преди това актьорът е женен за Деми Мур (от 1987 г. до 2000 г.), като заедно споделят грижите за децата им Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (28 г.).