Шокирана и възмутена, Бритни Спиърс настоява за извинение и "уважение" след предполагаемия "неудобен" шамар от охранител на баскетболния играч на Сан Антонио Спърс Виктор Уембаняма. Певицата сподели в стори в Instagram в четвъртък, 6 юли, за предполагаемото "травматично" нападение и обясни своята страна на историята.

Бритни Спиърс - обвинена от Daily Mail, че взема и метамфетамини

Взима ли наркотици Бритни Спиърс

Коя ли страна казва истината

"Травматичните преживявания не са нови за мен и имах поредно такова", пише шокираната суперзвезда в изявлението. "Не бях подготвена за това, което ми се случи снощи. Разпознах един спортист в моя хотел. Реших да се приближа до него и да го поздравя за успеха. Беше много шумно, затова го потупах по рамото, за да привлека вниманието му."

Бритни Спиърс продължава с думите, че запозната с изявлението на баскетболиста, където той споменава, че го "сграбчила отзад", но изпълнителката настоява, че просто го е потупала по рамото.

Снимка 625423

Източник: Instagram / britneyspears

"Охраната му обаче ме удари в лицето. Почти ми бутнаха очилата от лицето с шамара. През цялото време гъмжеше от хора. Всъщност онази нощ бях обградена от група от поне 20 мои фена. Моят екип по сигурността не е ударил нито един от тях", споделя певицата. 

Бритни Спиърс казва, че все още не е получила публично извинение от играча, неговата охрана или тяхната организация, но се надява, че ще го направят скоро. Певицата завършва поста си с благодарност за подкрепата на феновете.

"Ценя огромната любов и подкрепа, които получавам в момента", заключва тя. "Благодаря на полицията в Лас Вегас и детективите за тяхната подкрепа."

TMZ съобщи в четвъртък, че Бритни е подала сигнал в полицията за предполагаемото нападение, което се е случило в ресторант Catch в хотел ARIA в Лас Вегас. Изданието пише, че Бритни е била заобиколена от фенове, когато се е приближила до спортиста, а съпругът й Сам Асгари е бил с нея. Твърди се, че след като го потупва по рамото, тя веднага е била ударена отзад от охраната.

По-късно тя е приближена в ресторанта от въпросния охранител, който според информацията се извинява за поведението си, като казва: "Разбираш как е, когато гъмжи от фенове." HollywoodLife получава потвърждение от полицията в Лас Вегас същия ден, че са отговорили на повикване за нападение, както и че е изготвен полицейски доклад за инцидента, но няма задържани.

Междувременно в Twitter се разпространяват клипове с Виктор Уембаняма, в които той говори за предполагаемия инцидент.

"Не видях какво точно се случи, защото вървях направо и ми  беше казано да не спирам и да не се обръщам. Но този човек ме сграбчи отзад - не за рамото ми, а ме сграбчи отзад - и затова знам, че охраната го е избутала. Не знам обаче с каква сила. Но охраната я отблъсна. Не спрях да видя какво се случва, защото исках да вляза и да се насладя на хубавата вечеря."

Баскетболистът също така настоява, че едва няколко часа по-късно е научил, че въпросното избутано лице е легендарната поп звезда Бритни Спиърс, за която обаче твърди, че не се познават лично. 

Успя ли Бритни Спиърс да прости на по-малката си сестра

Успя ли Бритни Спиърс да прости на по-малката си сестра

Наистина сложни семейни отношения

Съпругът на Бритни също използва социалните мрежи и в стори направи изявление към охраната, като сподели, че не подкрепя насилието под каквато и да е форма.

"Смятам реакцията си за сдържана - предвид случилото се, и се надявам въпросният мъж да си вземе поука и да промени пренебрежението си към жените", написа 29-годишният Сам Асгари, който междувременно благодари за подкрепата от страна на феновете.