Покрай всички драми в живота на Бритни напоследък сякаш забравихме, че тя е преди всичко майка на двамата синове. Шон и Джейдън са децата й от брака с Кевин Феъдрлайн, който приключи с развод през 2007 г.

Въпреки че днес има нов мъж до себе си, певицата продължава да поддържа добри отношения с бившия си съпруг, въпреки че се виждат рядко. Миналият уикенд пък Бритни, двамата й синове и любимият й Сам Асгари си организираха посещение по семейно в Дисниленд.

Спиърс така се развълнува от емоционалното преживяване, че дори направи нещо, което не бе правила от доста дълго време - сподели своя снимка с двете си пораснали момчета. И шеговито добави коментар, че те никак не харесват кадъра, но това е нормално за тийнейджъри.

Постът в Instagram събра над 2600 коментари, в които потребителите са единодушни, че изглежда много добре и много щастлива, а синовете й неусетно са станали по-големи от нея. 

Според близки на Спиърс, напоследък тя прекарва колкото се може повече време с децата си. След като успя да пребори депресията, тя е осъзнала, че те са най-важното в нейния живот.

Бритни Спиърс, Сам Асгари и премиерата на "Имало едно време в Холивуд"

Бритни е по-щастлива от всякога

Определено има защо

А с бившия й съпруг се разбират повече от добре, както и с неговата нова жена. Двамата имат две дъщери, които доста често са в компанията на доведените си братя, пише People.