След няколко трудни месеца, Бритни Спиърс отново е готова да бъде център на внимание. Певицата, която доскоро се бореше с депресивни състояния и дори постъпи в клиника, изглежда, че е загърбила трудностите и е решена да започне живота си на чисто.

Голямата заслуга за усмивката на лицето й със сигурност е на Сам Асгари. Двамата имат връзка от 2016 г., но досега са се появявали едва два-три пъти заедно на публични събития.

А онзи ден, 22 юли, бяха заедно на премиерата на "Имало едно време в Холивуд", която се състоя в Лос Анджелис.

Снимка 435330

Източник: GettyImages

Спиърс беше облечена в червена рокля по тялото с едно рамо, която комбинира с обувки с тънки каишки. Асгари избра елегантен костюм, който определено подчертава мускулестото му тяло.

Снимка 435329

Източник: GettyImages

А Бритни изглеждаше видимо притеснена, позирайки пред десетките фотографи в прегръдките на своя любим, който й е и личен фитнес треньор. Все пак, това е първият им червен килим заедно, разбираемо е.

Бритни Спиърс, здравословните й проблеми и как ги е решила

От какво страда Бритни Спиърс

И как се лекува

Двамата обаче бързо забравиха за притеснението и си размениха няколко целувки - за радост на всички присъстващи. А ние не можем да пропуснем да отбележим, че Бритни изглежда много по-добре в сравнение с последните месеци.