Наскоро стана ясно, че Брад Пит май е намерил нова любов в лицето на Инес де Рамон - бившата съпруга на актьора Пол Уесли (колега на Нина Добрев от "Дневниците на вампира").

Брад Пит, Инес де Рамон и какви са плановете им за предстоящите празници

Жената, с която Брад Пит смята да прекара новогодишната нощ

Връзката май се задълбочава

Първоначално Инес и Брад бяха забелязани да се държат за ръце и да се прегръщат по време на концерт на Боно в Лос Анджелис през ноември. Тогава се заговори, че всъщност излизат вече от няколко месеца. След проявите им на нежност по време на концерта, 59-годишният актьор, носител на Оскар, отново беше засечен в компанията на 32-годишната Инес - първо на афтърпартито за новия му филм "Вавилон", а след това и на рождения му ден на 18 декември.

Малко след това от People писаха, че Брад планува да прекара новогодишната нощ в компанията на Инес. И очевидно източникът, разкрил им тази информация, е повече от надежден, защото двамата наистина са отпразнували започването на 2023 г., и то не къде да е, а в Мексико.

Според изданието Брад Пит и Инес де Рамон са се насладили на романтична вечеря в Кабо Сан Лукас. Брад "в момента не се вижда с никого и е много щастлив с Инес", разкрива източник на People.

"Нещата им се получават страхотно и няма никакъв стрес", каза вътрешният човек, като добавя: "Брад се наслаждава и е много щастлив. Прекарва все повече време с Инес."

Инес де Рамон, Брад Пит и какво знаем за новата жена в живота на актьора

Какво знаем за новата жена в живота на Брад Пит

Коя е Инес де Рамон

Според източник на Us Weekly Брад и Инес вече съвсем официално са двойка, наистина се наслаждават на компанията си, прекарват страхотно в първите етапи на връзката си, като все още се опознават.