Брад Пит и Анджелина Джоли не са заедно повече от три години, но някак не можем да свикнем да говорим за тях като за отделни любовни единици, вероятно заради все още неприключилия им развод.

В последните месеци името на Пит се свързваше с това на редица негови колежки, но без особени доказателства за една или друга връзка. Актьорът избягваше да говори за личния си живот, точно както и Анджелина. Явно двамата са си научили урока - щастието обича тишината.

А в момента щастието за Джоли е свързано с всичко друго, но не и с нова любовта връзка. Работата и децата запълват нейния живот изцяло и това я прави удовлетворена от него.

Снимка 433003

Източник: GettyImages

Да бъде необвързана е неин личен избор, защото не смята аферите от отчаяние и страх от самота за перспективни, пише Holliwood Life.

Анджелина споделя мнението, че не бива да търсиш правилния човек, защото ако наистина е такъв, той сам ще дойде при теб. Именно затова тя не търси нищо, а просто върви уверено напред по своя път.

Брад Пит, Анджелина Джоли и разводът им за половин милиард евро

Развод за половин милиард евро

За какво не могат да се споразумеят Пит и Джоли

И когато край него срещне някого, заради когото си заслужава да поспре за миг или повече, тя ще го направи. Дотогава има какво да я кара да се чувства щастлива и удовлетворена от живота.