Четирите чаровници от BOND зарадваха снощи софийската публика. Те свириха в зала 1 на НДК. А единствената дума, с която може да се опише тяхното участие, е настроение. 

Началото бе поставено с изпълнение на световноизвестната британка с китайски произход Ли Ли - сопрано, която трогна до сълзи публиката с версията си на "Я кажи ми, облаче ле бяло" с оригиналния текст на Ран Босилек.

Снимка 289525

Източник: Lifestyle.bg

Почитателите им реагираха възторжено, когато момичетета започнаха да свирят на живо популярната мелодия от филма на "Беднякът милионер".

Снимка 289398

Източник: Lifestyle.bg

Красавиците изпълниха и музиката-емблема в тяхното творчество, а именно - "Victory". Женската формация свири малко повече от час и бе извикана два пъти на бис. Родните фенове останаха възхитени от музиката, която бе изсвирена майсторски и беше наслада за ушите, но свърши по-бързо от очакваното.

Снимка 289392

Източник: Lifestyle.bg

Любопитен детайл бе, че виолистката Елспет Хенсън се появи с наедряло коремче, тъй като очаква дете. Тя бе избрала за облекло цикламена широка рокличка, а усмивката не слизаше от лицето й. Несъмнено блондинката бе едно от най-харизматичните лица на сцената.

Снимка 289383

Източник: Lifestyle.bg

Момичетата на два пъти съобщиха, че във вторник са гостували в "Шоуто на Слави". Тогава обаче предаването бе свалено от ефира на bTV заради гостуването на разследващия журналист Васил Иванов и по този начин, без вина виновни, BOND "изгоряха".

Снимка 289389

Източник: Lifestyle.bg

Британско-австралийската формация ще свири на живо във Фестивалния и конгресен център във Варна на 21 април и второ шоу на 23 април, както и в Операта в Бургас на 22 април.

Снимка 289393

Източник: Lifestyle.bg

Гай-И Уестерхоф - чело

Снимка 289387

Източник: Lifestyle.bg

Таня Дейвис - първа цигулка

Снимка 289381

Източник: Lifestyle.bg

Еос Чатър - втора цигулка

Снимка 289400

Източник: Lifestyle.bg

Елспет Хенсън - виола

Снимка 289380

Източник: Lifestyle.bg

ВИЖТЕ в галерия (горе <>) снимки на красавиците от BOND от снощния им концерт