Съдейки по последните публикации на Били Айлиш в социалните мрежи, изпълнителката взима доста присърце протестите в САЩ, предизвикани от смъртта на Джордж Флойд. И не само тях. 

Били Айлиш и защо фенове са я нападали заради снимки по бански

Защо фенове са нападали Били Айлиш

Всеки с мнението си

Според Insider, миналата седмица Айлиш е публикувала стори в профила си в Instagram, в което е изразила подкрепата си към жертвите на насилие. Дори се е зарекла да спре да следва насилници в социалните мрежи.

В Twitter не закъсня и вълната от недоволни фенове, които обвиниха Айлиш в лицемерие. Проблемът им е, че тя е продължавала да следва известни личности, които са обвинени или в изнасилване, или в друг вид сексуално насилие.

И сред тях са Джъстин Бийбър, Крис Браун, Ансел Елгорт и рапърът XXXTentacion. Е, изпълнителката приема сериозно заканите си, защото в Instagram и Twitter вече не следва абсолютно никого.

Джъстин Бийбър, обвиненията в сексуално насилие и как им отговори изпълнителят

Насилник ли е Джъстин Бийбър

Кой и в какво го обвини

Феновете знаят много, но самите те също са влизали в ролята на насилници. Миналата година Били Айлиш използва профила си в Instagram, за да се оплаче, че момиче, което си е платило, за да се види с нея на Meet and Greet в Сидни, я е опипало по гърдите.

Ансел Елгорт и обвиненията в сексуално насилие към актьора

И този актьор ли е сексуален насилник

Обвиненията към Ансел Елгорт

Тогава Били Айлиш не е реагирала по никакъв начин, защото е сметнала, че не е било умишлено, но предупреди феновете си да не нарушават личното ѝ пространство.