Президентските избори в САЩ наближават, остават броени дни до 3 ноември. Много известни личности от света на шоубизнеса приканват хората да гласуват, други открито агитират в полза на своите фаворите, трети се събличат.

Марк Ръфало, Крис Рок, Ейми Шумър, Тифани Хадиш, президентските избори в САЩ и защо звезди се събличат голи

Звездите, които се съблякоха заради изборите в САЩ

Ето така се привлича внимание

Дъщерята на Ким Бесингър и Алек Болдуин - Айрленд Болдуин, също даде да се разбере, че гласуването не ѝ е безразлично. 24-годишната Айрленд е модел и никога не се е притеснявала да бъде себе си.

Тя неведнъж е споделяла провокативни снимки в профила си в Instagram. Този път красавицата е гола до кръста, а призивът за гласуване е изписан на... гърдите ѝ (снимката може да бъде видяна тук). 

„Гласуването е готино, както и непропорционалните гърди“, пише тя към поста си в Instagram, а публикацията за часове събра хиляди харесавния и предизвика разгорещени коментари.

Сред първите, които хареса снимките на Айрленд, беше втората съпруга на баща ѝ – Хилария Болдуин. 

„Гласувам и за лявата, и за дясната“, написа нейн фен. „Ти ни направи деня днес“, „Изглеждаш невероятно“, „Родителите ти трябва да се гордеят с теб“ са само част от одобрителните коментари.

Сега тя наистина изглежда фантастично, след като дълги години се бори с хранителни разстройства и не се притеснява да го показва със снимки в Instagram.

А от трите снимки на Айрленд в подкрепа на вота имаме и добър поглед към нейните татуировки, към които знаем че е пристрастена. 

Айрленд Болдуин, татуировките и какво ѝ липсва

Какво ѝ липсва на Айрленд Болдуин

Показано по секси начин