Бяхме свикнали да свързваме името на актрисата Ашли Бенсън с това на модела Кара Делевин, а рапъра G-Eazy с певицата Холзи.

G-Eazy, Ашли Бенсън и заедно ли са двамата

С кого Ашли Бенсън замени Кара Делевин

Краят на една любов е начало на друга

Затова и малко се изненадахме, когато през май миналата година двамата бяха забелязани публично да демонстрират привързаността си и се заговори, че вече са двойка.

Но ето че след продължила по-малко от година връзка са решили да се разделят и да поемат по различни пътища. Новината идва скоро след като рапърът написа в Instagram, че обича Ашли „до Луната и обратно“. Но, както всички добре знаем, в любовта дори и разстоянието е относително.

„На G-Eazy му харесва да е обвързан и да има приятелка, но нещата с Ашли станаха твърде домошарски за вкуса му и това една от причините да скъсат", казва близък до рапъра източник пред Е! News.

Той не уточнява кога точно са се разделили, но, според него, G-Eazy „свиква с живота на необвързан мъж" и работи над нова музика.

От друга страна, според източник, близък до Ашли, звездата от "Pretty Little Liars" и музикантът са се карали доста напоследък. Ашли не е харесвала начина, по който той се държи, и на всичкото отгоре е усещала, че той не е напълно отдаден на нея.

Твърди се, че изневярата е била проблем и в предишните връзки на рапъра. Той и бившата му приятелка Холзи се разделят именно защото музикантът "флиртува с няколко момичета публично".

Според вътрешния човек на Е! News, Ашли е била наясно, че G-Eazy е женкар, но все пак се е надявала нещата да се променят. Все пак тя е жена, която добре знае какво иска от една връзка, а явно рапърът вече не е отговарял на изискванията ѝ.

Кара Делевин, Ашли Бенсън и заедно ли са още двете

Жената, която разби сърцето на Кара Делевин

Моделът все още ли е заедно с Ашли Бенсън

Нито Ашли Бенсън, нито G-Eazy са коментирали раздялата, но бърза проверка в Instagram показва, че актрисата вече не следва бившия си.