Арнолд Шварценегер е истинска легенда в света на културизма, а същото може да се каже и за екшън филмите. 71-годишният Шварценгер обаче продължава да дава своя принос към атлетите, организирайки различни спортни мероприятия, на които те да блеснат.

Арнолд Шварценегер няма спиране

Арнолд Шварценегер няма спиране

Терминаторът не остарява

При едно от посещенията му в Южна Африка на The Arnold Classic Africa обаче беше нападнат от "фен". От видео, разпространено в социалните мрежи, виждаме как Арнолд снима един от атлетите, но когато се обръща с гръб, за да се снима с фенове, бива изритан.

Интересното е, че нападателят му се строполи на земята, а Терминаторът остана на крака. Веднага след инцидента Арнолд Шварценегер написа в Twitter, че си е мислел, че просто е бил изблъскан от тълпата, защото това му се случва често. Разбрал е, че става дума за ритник, чак когато е изгледал видеата.

Отново в социалната мрежа той даде да се разбере, че няма да повдига обвинения срещу нападателя. Намеренията на Арнолд са добри и иска тази случка да подейства стряскащо на неизвестния човек, търсещ слава, и той да вземе живота си в ръце.

"Терминатор: Мрачна съдба", Арнолд Шварценегер и първи снимки от филма

Арнолд Шварценегер отново е Терминатор

Какво ни е забъркал "Терминатор: Мрачна съдба"