Често се говори за Арнолд Шварценегер и всичко, което той е успял да постигне през годините. Но понякога не актьорът и легенда в бодибилдинга е обект на интерес.

Арнолд Шварценегер за благотворителността и връзката между физическата активност и положителната нагласа към света

Защо Арнолд Шварценегер отказва "да мисли" сутрин

Съветите на един успял човек

В социалните мрежи през последните дни се споделя видео, на което се вижда как Шварценегер влиза в популярната книжарница Barnes & Noble в Ню Йорк.

Но не това е интересното, а фактът, че той е придружен от бодигард с наистина впечатляващи габарити. Той е не само осезаемо по-висок и едър от Арнолд Шварценегер, но и от всички останали бодигарди и събрали се хора, пише HOLA USA.

В социалните мрежи много хора се шегуват, че огромният бодигард на Шварценегер им прилича на легендарния баскетболист Шакийл О'Нийл.

И докато хората се смеят и шегуват с бодигарда на актьора, самият той може да се окаже замесен в сериозни проблеми. От Entertainment Tonight разбираме, че Арнолд Шварценегер е съден от жена, която твърди, че заради безразсъдното му шофиране е останала с трайни увреждания и последствия.

Арнолд Шварценегер и Тимеа Палачик - това ли е новото гадже на актьора

Има ли нова жена в живота на Арнолд Шварценегер

Арни действа бързо

През януари 2022 г. Шварценегер катастрофира, удряйки се челно в друга кола. За щастие, жертви нямаше, но жената, управлявала другата кола, сега търси възмездие в съда.