Легенда в бодибилдинга, екшън звезда в Холивуд чието реноме и до днес остава и за капак говернатор на щата Калифорния в периода 2003-2011 г. - Арнолд Шварценегер може всичко.

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - врагове или истински приятели

Войната между Арнолд и Силвестър - кой е по-зъл, кой е по-голям мъжкар, кой е по-...

Какви признания си размениха актьорите

Той е първият чужденец след Джон Дауни през 1862 г., който заема поста губернатор на Калифорния, което говори достатъчно за успеха му. А Арнолд най-вероятно спокойно може да спечели и президентските избори, ако се кандидатира за тях.

Е, това няма как да се случи, защото не покрива едно от основните изисквания - да е роден в САЩ. Въпреки това актьорът смята, че би спечелил предстоящите президентски избори в страната през 2024 г.

В интервю за Who's Talking to Chris Wallace Арнолд Шварценегер, който подкрепя възгледите на републиканската партия, казва, че ако има възможност, би се кандидатирал за изборите догодина. И дори има ясната визия как би спечелил.

Според него в момента хората търсят нови отговори, а не леви или десни такива, също така човек, който да обедини всички. "Просто има толкова много неща, които трябва да бъдат направени и могат да бъдат направени."

Арнолд Шварценегер в "Непобедимите 4" - защо няма да видим актьора във филма

Защо няма да видим Арнолд Шварценегер в "Непобедимите 4"

И как го е приел Силвестър Сталоун

Шварценегер също така смята, че Доналд Тръмп няма да бъде избран за втори път, ако се кандидатира. Не само заради проблемите му със закона, а и защото не мисли, че ще събере достатъчно подкрепа, защото не може да обедини достатъчно хора да гласуват за него, пише Yahoo Entertainment.