Антионио Бандерас определено не е от актьорите, които можем да видим често на червения килим. Но в редките случаи, когато се появи на някое светско събитие, той успява да привлече всички погледи.

Последният подобен пример е от наградите на Vanity Fair, които бяха раздадени в Мадрид вчера, на 25 ноември. Бандерас ги уважи с присъствието си, а компания му правеха не една, а две красиви дами.

Актьорът пристигна с половинката си Никол Кимпел и дъщеря си Стела. Той позира първо с една, после с другата и видимо бе горд със своите момичета. А наследницата му го гледаше право в очите и слушаше наставленията му как да се държи пред камери и обективи.

Снимка 454500

Източник: GettyImages

Самият Бандерас също изглеждаше напълно подобаващо за червения килим - отслабнал и сякаш подмладен в своя официален костюм, комбиниран с широка усмивка, пише Daily Mail.

Снимка 454499

Източник: GettyImages

Това е първата поява на актьора и 38-годишната му половинка след откровеното интервю, в което той сподели, че Кимпел му е спасила живота, давайки му аспирин по време на сърдечна криза преди две години.

Антонио Бандерас, Actor on Actors и как инфарктът е променил актьора

Как инфарктът е променил Антонио Бандерас

Актьорът споделя за приоритетите в живота си

От тогава Бандерас се чувства сякаш живее втори живот, а виновник за това е красивата Никол, на която той ще бъде винаги благодарен. Днес двамата са неотлъчно един до друг и изглеждат по-влюбени от всякога.