Най-накрая, на 20 юни, Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще застанат на един ринг, след като преди време мачът им в Кардиф бе отменен малко преди датата.

Въпреки че като българи гордо заставаме зад "Кобрата", всеобщите очаквания на букмейкърите, а и на самия Джошуа, са за победа на англичанина, която обаче няма да бъде получена лесно.

Наскоро Джошуа сподели в интервю за William Hill, че изобщо не възнамерява да подценява противника си и е респектиран от стила му, който напомня този на Анди Руис, от когото Джошуа загуби миналата година.

Снимка 469882

Източник: GettyImages

"Пулев познава ринга добре, имал е шансове да се докосне до върха в спорта и сега се завръща с много повече опит", казва тъмнокожият боксьор. "Мачът ще е интересен, но смятам, че ще го нокаутирам в 11 рунд."

Джошуа подчертава, че "Кобрата" не е побеждаван от 2014 г. насам, когато загуби от Владимир Кличко, и е един от големите претенденти за шампионската титла.

Антъни Джошуа и какъв е неговият съвет за постигане на чиста мускулна маса

Съвет от Антъни Джошуа за чиста мускулна маса

Опит от първа ръка

При всички положения нашите надежди ще са за победа от страна на българина, която, по думите на Джошуа, не изглежда толкова невероятна.