Колко бързо растат децата! Особено чуждите. През годините бяхме свикнали да гледаме снимки на осиновените и биологичните деца на звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли, които едва се побираха в кадър.

Брад Пит, Анджелина Джоли и как двамата си поделиха децата си за Коледа

Успяха ли Брад и Анджелина да "поделят" децата за Коледа

За добро или лошо

След раздялата на актьорите все по-често ги виждахме предимно с майка им. Бяхме изненадани обаче от появилите се снимки на най-малката дъщеря на Анджелина и Брат, на които тя е дори и без звездната си родителка.

Преди дни 12-годишната Вивиън е била заснета да си взима напитка от Starbucks в Лос Анджелис. Фотографите са направили няколко снимки на малката красавица, придружена от охраната, с чаша кафе в ръка.

Вивиън е облечена по тийнейджърски с къси черни панталони, бял суичър и носи удобни черни кецове. На лицето й, разбира се, е задължителната защитна маска. А косата й е вързана на две опашки, които да ни напомнят, че все още не е толкова голяма.

Вивиън, за която всички казват, че е наследила красотата на майка си, и брат й Нокс са близнаци. Те са най-малките деца на звездната двойка, която има още едно биологично дете - Шайло (14).

Осиновените им деца са вече наистина големи - Пакс е на 17, Захара на 15, а Мадокс - на 19. Споразумението между Брад и Анджелина за попечителството все още не е постигнато, припомня Hollywood Life.

Брад Пит, Анджелина Джоли и новото развитие по развода им

Неуспех за Анджелина

Кога ли ще приключи всичко