"Бранджелина" като символ на перфектната двойка отдавна е в миналото. Ясно е, че и приятелските отношения между Брад Пит и Анджелина Джоли вече ги няма. Цяла година те не успяха да постигнат споразумение за попечителството и отглеждането на децата.

Снимка 502107

Двамата обаче са успели да се споразумеят с кого шестте им деца ще изкарат Коледа. Според информация на US Magazine, по-малките деца - 14-годишната Шайло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиън, ще бъдат с баща си.

Списанието цитира неназован източник, който твърди, че актьорите са в лоши отношение, а от това "страдат само децата". Споразумение между Пит и Джоли за попечителството им все още не е постигнато.

Снимка 465081

Източник: GettyImages

Ясно е обаче, че големите деца - осиновените Захара на 15 години, Пакс на 16 и Мадокс на 19, ще бъдат с майка си за празниците. Според източника на US Magazine, Анджелина е изключително изнервена от пандемията, защото не може да пътува за хуманитарните си мисии поради факта, че трябва да иска разрешение на Брад да взима което и да е от децата със себе си.