Колкото и да не ни се вярва, бракоразводната сага на Брад Пит и Анджелина Джоли май скоро ще стигне до своя така очакван край. Или поне на тази мисъл ни навежда последното съдебно решение. 

Както разбрахме наскоро, за Брад и Анджелина е от съществено значение да получат официално своя статут на необвързани, дори преди да са финализирали всички подробности по развода. За да се случи това, те подадоха искане, което съдебните власти явно са решили да одобрят.

Снимка 331619

Източник: GettyImages

В американските медии бе публикуван документ, от който става ясно, че Анджелина вече е само Джоли, а не Джоли-Пит, както беше досега. Тоест - прясно разведена, макар и не съвсем. Новината бе потвърдена и от адвокатката на актрисата, която поясни, че решението е от преди седмица и вече е подписано и от двете страни.

След като актьорите, които потвърдиха, че нямат особени финансови интереси един към друг, те постигнаха своето. Оттук нататък в бракоразводното дело имат да се уточняват подробности, свързани най-вече с техните деца. Те ще продължат да носят фамилията Джоли-Пит, пояснява Daily Mail.

И за Брад, и за Анджелина, решението на съда, че вече са официално необвързани, е важна крачка, която ще им помогне да продължат напред в живота си един без друг.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Шайло Джоли Пит и решението за смяна на пола

Какво решение взе дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит

И какво ще се случи с Шайло Джоли Пит

Както знаем, актьорът преживя по-тежко цялата драма с развода поради факта, че децата бяха поверени на тяхната майка. Имаше и не един и два удара под кръста. Но изглежда всичко все пак ще си дойде по местата. Отношенията помежду им днес са много по-добри, а децата им могат да прекарват достатъчно време и с двамата си родители.