Когато миналия месец научихме, че актьорите Бен Афлек и Ана де Армас се разделят, меко казано, бяхме изненадани, защото всичко между тях изглеждаше чудесно и дори се ослушвахме за скорошна сватба.

Бен Афлек, Ана де Армас и новината, че двамата актьори се разделят

Защо се разделят Бен Афлек и Ана де Армас

Тъкмо нещата им бяха потръгнали добре

Така или иначе, те вече не са заедно, въпреки че са запазили приятелските си отношения и продължават да дават поводи да се питаме какво точно се случва между тях.

Промяната обаче е факт. Първото нещо, което 32-годишната актриса от "Вади ножовете" направи след раздялата, беше смяната на прическата. Колко познато... А иначе, съгласни сме, че много ѝ отива.

Сега наблюдателни фенове са забелязали и друга голяма промяна. Актрисата е изтрила акаунта си в Twitter. Това се случва само две седмици, след като People потвърди, че двамата с Бен Афлек са се разбрали да тръгнат по своя път.

Във времето, когато поведението ни в социалните медии казва повече за нас, отколкото самите ние можем да предположим, няма как да не се отбележи фактът, че някой решава да изчезне оттам. Причините за решението ѝ са неизвестни, но може би скоро ще ги разберем.

Ана де Армас и новата прическа на актрисата след раздялата ѝ с Бен Афлек

Промяната, която Ана де Армас направи след раздялата с Бен Афлек

Всякак е секси

Все пак профилът ѝ в Instagram остава активен, а на последните публикувани снимки Ана изглежда чудесно с новата си прическа.