Само преди няколко месеца, през август, разбрахме, че след катастрофа е починала актрисата Ан Хейш. Първоначално тя е била откарана в болница и интубирана, но в последствие лекарите са констатирали смъртта ѝ.

През изминалите месеци не се знаеше какво е причинило катастрофата, при която актрисата се е ударила с колата си в къща в Лос Анджелис. Но от People разбираме, че след направената аутопсия вече има резултати, които показват, че Хейш не е била под въздействието на наркотици в момента на инцидента.

Кръвните изследвания при постъпването ѝ болницата обаче са показали наличието на бензоилекгонин, който е неактивен метаболит на кокаина. Това означава, че в миналото тя е употребявала кокаин, но няма общо с катастрофата.

Снимка 598576

Източник: GettyImages

В урината ѝ пък са открити канабиноиди, което също означава, че е употребявала канабис, но те не са били намерени в кръвта ѝ, следователно не е била под въздействието на наркотика при катастрофата.

В крайна сметка става ясно, че Ан Хейш може и да имала досег до кокаин и канабис, но в момента на фаталната катастрофа не е била под въздействието на наркотици. И докато не се знае каква е причината актрисата да катастрофира, е ясно какви са причините за смъртта ѝ.

След инцидента се е разразил пожар, а изгарянията на Ан Хейш са били толкова сериозни, че са попречили на тялото ѝ да абсорбира кислород, което е довело до мозъчна смърт.