В последните месеци Амал Клуни не бе особено активна откъм светски изяви. Това очаквано породи съмнения дали всичко между нея и съпругът й Джордж е наред. Както се оказва в повечето случаи, те отново бяха безпочвени, а красивата съпруга на актьора просто бе решила да отдели повече време на адвокатската си кариера.

На 23 април госпожа Клуни бе част от заседанието на Съвета за сигурност на ООН и отново привлече погледите с усмивка, прическа и тоалет. Дори се появиха коментари, че май е прекалено красива и известна, за да бъде адвокат, защото никой не я приема на сериозно.

Снимка 423490

Източник: GettyImages

В последните седмица-два Амал успя да си навакса и откъм появи на червения килим и коментари по неин адрес в социалните мрежи. Тя ни напомни подобаващо защо толкова я харесваме. И не сме само ние.

41-годишната майка на близнаци е в перфектна форма и определено може да си позволи да покаже стройни крака с къса рокля или пола. Но без да изпада в крайности.

На 7 май семейство Клуни се появиха на премиерата на продукцията Catch-22, в която участва и Джордж, в Холивуд. Амал избра за повода тъмнозелена рокля с едно рамо и дължина една педя на коленете. Нея комбинира с черни обувки и черен клъч, както и със задължителната си усмивка.

Снимка 423492

Източник: GettyImages

Два дни по-късно светската двойка присъства на изискан юбилей от първото кацане на Луната, организира от луксозна марка часовници. Амал се вписа перфектно в обстановката с дълга до земята рокля в цвят шампанско с много ресни, много блясък и отново с едно рамо.

Снимка 423493

Източник: GettyImages

Тоалетът на Армани, вдъхновен от 20-те, адвокатката съчета със златиста чантичка и обувки в същата гама. Смело червено червило и привличащи погледа лилави обеци завършиха по холивудски бляскавата визия на госпожа Клуни, пише Harper's Bazaar.

Амал Клуни, Джордж Клуни и първата им поява от доста време насам

Джордж и Амал Клуни - отново заедно и влюбени

Не можем да свалим поглед от тях

На 13 май Амал придружи съпруга си по червения килим и на премиерата на Catch-22 в Рим. Този път тя ни изненада с по-младежка, но и достатъчно стилна визия.

Снимка 423497

Източник: GettyImages

Блестяща къса пола с висока талия, съчетана със също толкова блестящ топ, който дискретно загатна за плоския корем на Амал - тоалет за който й пишем шестица.

И въобще не се учудваме, че Джордж изглежда така енергичен и подмладен, когато е до съпругата си. Дори като до него стои не само съпругата му, но и свекървата. Тази неочаквана комбинация видяхме вчера, 15 май, на поредната премиера - този път в Лондон.

Снимка 423601

Източник: GettyImages

Амал заложи отново на бляскава визия, този път дело на Ralph & Russo, комбиниран с привличащи погледа обеци.