Алейна Скот - 28-годишната дъщеря на Еминем, и нейният дългогодишен приятел Мат Мьолер се сгодиха през декември 2021 г. Тогава тя сподели в Instagram романтична снимка, на която той е коленичил пред нея, в духа на добрите кавалерски традиции, а тексът гласеше: "Да стотици пъти! Обичам те!"

Алейна Скот, Мат Мьолер и годежът на голямата дъщеря на Еминем

Какво се случва с дъщерята на Еминем

Май има новина

Алейна и Мат са заедно повече от седем години и съвсем закономерно решават да направят следващата важна стъпка в отношенията си. А това е тяхната история в няколко снимки.

Естествено че ще викаме за татко

Еминем бе един от изпълнителите, на когото се падна честта да развлича публиката на финала на Супербоул. Разбира се, дъщеря му Алейна бе сред присъстващите и заедно с годеника си аплодираше своя популярен баща.

Любовта е във въздуха

"Най-щастливият Свети Валентин в живота ми!" Такова е признанието на Алейна, към което сподели поредица от снимки от тазгодишния 14 февруари. В щастливите моменти, до нея освен Мат, са и сестра й Хейли Матърс с приятеля си.

Навръх Коледа

"Хапваме, пийваме, а съвсем скоро ще бъдем официално заедно." Двамата с Мат позират пред елхата и по всичко изглежда, че са много щастливи.

На светло

През януари 2022 г. двойката официално обяви, че е заедно с всичко необходимо за случая - официално облекло, изискано парти и близки приятели.

Завинаги заедно

През юли 2021 г., Алейна и Мат отбелязаха седем години от своето познанство. Ето какво написа тогава тя в Instagram: "Любовта ми към теб нараства с всяка изминала година. Ти си моят най-добър приятел и партньор. Благодаря ти, че ме обичаш толкова. Честита годишнина!."

Home Sweet Home

Всъщност, двамата влюбени живеят заедно още от 2016 г. насам. "Да създам дом с теб е едно от най-големите ми приключения", каза тогава Алейна, споделяйки общ кадър пред къщата, в която се нанасят октомври, същата година.

Когато заедно откриваме света

По случай Деня на Земята, през април 2020 г., Алейна публикува снимка, на която са заедно с Мат на фона на безкрайния океан. Освен че честити празника, тя отбелязва и колко е щастлива, че има късмета да сподели житейското си пътешествие с човек като Мат.

Алейна е осиновена от Еминем и бившата му съпруга Ким Матърс, припомня People. Биологичната ѝ майка е сестра-близначка на Ким Доун. Тя умира през 2016 г. от свръхдоза.