Само преди дни 62-годишният холивудски актьор Алек Болдуин и съпругата му Хилария съобщиха щастливата новина, че са станали родители на бебе номер пет.

Алек Болдуин, Хилария Болдуин и раждането на бебе номер пет

Алек и Хилария Болдуин станаха родители на бебе номер пет

Момче или момиче

Те го направиха в Instagram профилите си с една и съща снимка на тримата заедно. "Останете нащрек, за да научите името", написа тогава Хилария, като загатна, че и петото им дете, ще носи интересно и красиво име.

За осемте години, през които са заедно, Хилария и Алек Болдунг имат четири деца, които кръщават с красиви и символични имена.

View this post on Instagram

on

Кармен е името на седемгодишната им дъщеря. Рафаел се казва две години по-малкият ѝ брат. Следват Леонардо, на три години, и Ромео, който е на две.

View this post on Instagram

on

Хилария не ни остави дълго да гадаем как ще казва и бебе номер пет. Тя публикува снимка на повитото в одеалце бебе, а текстът към снимката гласи: "С удоволствие ви представяме Едуардо Пау Лукас Болдуин, роден на 8 септември. Името му означава "състоятелен пазител на мира и светлината. Обичаме те, бебе Еду".

View this post on Instagram

on

Хилария Болдуин оповести през април, че със съпруга й отново ще стават родители, след като миналата година претърпя два спонтанни аборта. А Алек Болдуин има и 24-годишна дъщеря, Айрланд, от брака с бившата си съпруга, актрисата Ким Бейсинджър.