Това, че са богати и известни, не ги прави перфектните родители. Редица популярни личности, улисани в кариерата си, изпускат юздите на своите наследници. А след това им се налага да берат срам пред целия свят заради техните изцепки. Ето и едни от най-ярките примери за подобни ситуации.

Джеки Чан

Любимият на мнозина екшън герой е популярен със запомнящото си участие в десетки филми. Но през 2014г. името му се тиражираше в световните медии редом с това на сина му - Джейси Чан.

Младежът бе задържан със 100 грама марихуана. Получи обвинение за притежание и разпространение на наркотици, а след това и присъда от шест месеца. Тогава известният му баща заяви категорично, че няма да прави опити да го спаси от правосъдието, а ще го остави да си научи урока. 

Джейси Чан

Източник: GettyImages

Джейси Чан

Самият Джеки Чан бе в ролята на посланик на Китай против дрогата. А наследникът му, който е прихванал актьорския му талант, явно не е успял да наследи и разумността му. 

Майкъл Дъглас

39-годишният Камерън Дъглас направи плахи опити да последва стъпките на известния си баща. Но вместо на червения килим, свърши в затвора. Той неведнъж е задържан за притежание и разпространение на наркотици.

А през 2010г. получи петгодишна присъда, след като бе хванат да разпространява метаамфетамини в близост до луксозен хотел в Манхатън, пише Ranker.

Камерън Дъглас

Източник: GettyImages

Камерън Дъглас

Разбира се, условията в затвора никак не се понравиха на звездния наследник. Благодарение на адвоката си, Камерън успя да си издейства по-дълга присъда, но в общежитие от затворнически тип. Той излезе на свобода в началото на годината и обеща да напише книга за живота си.

Робърт Дауни Джуниър

През 2014 г. и неговият син бе задържан за притежание за наркотици. Но, за разлика от Чан, Дауни застана зад своя наследник. Индио Дауни отърва затвора само заради славата на родителя си. Не можа да избяга обаче от клиниката за лечение на наркомании.

Том Ханкс

Синът му Чет също има в биографията си не една и две срещи със закона, предимно за притежание на наркотици. Той също така бе заловен да шофира под влиянието на опиати. Въпреки борбата със зависимостта си, синът на актьора продължи да участва във филми и сериали. А раждането на дъщеря му го мотивира да се откаже от дрогата.

Чет Ханкс

Източник: GettyImages

Чет Ханкс

Лорънс Фишбърн

Ето и една непокорна дъщеря. И доста палава. Монтана Фишбърн се превърна в център на внимание преди осем години, снимайки се във филм за възрастни. И за миг не се засрами от постъпката си.

Дори напротив, обясни, че се е вдъхновила от успеха на Ким Кардашиян. Затова е решила да тръгне по нейните стъпки, като мине и през показване на умения в кревата. Обаче не стигна никак далеч.

Никълъс Кейдж

Уестън Кейдж сключи брак в края на миналия месец и всички се надяват, че най-сетне се е кротнал. Но преди седем години името му влезе в криминалните хроники два пъти.

Снимка 359187

Източник: GettyImages

И двата пъти синът на актьора бе арестуван заради насилие. Единият път върху тогавашната му половинка, а другият - върху личния му треньор. Миналата година Уестън също имаше среща със закона, но се размина без наказание.

Звезди разкриват свои стари снимки

Звезди разкриват свои стари снимки

Нова тенденция в социалните медии

Мартин Шийн

Безспорно Чарли Шийн е лошото момче, което надали някой бис и пожелал да бъде негов син. Безкрайни купони, алкохол, наркотици, безразборен секс, признание, че е ХИВ позитивен. От всичко това на човек спокойно могат да му побелеят косите.