Отслабването на Адел определено е една от най-изненадващите звездни трансформации, които сме виждали. От симпатична пухкавелка с брутален глас, певицата се превърна в плашещо слаба дама с болнав вид. Тя обаче е доволна от начина, по който изглежда сега, защото има конкретна цел.

Според нейни приближени, Адел се е решила на драстичното отслабване, за да може нейният седемгодишен син да има "най-здравата майка". Именно Анджело я е мотивирал да се подложи на строгата диета, резултатът от която виждаме всички. 

Когато Адел усеща, че не се чувства добре и явно е време да промени нещо в живота си, тя фокусира цялото си внимание върху загубата на килограми. Но целта на това отслабване е била не да не бъде вече дебела, а да бъде по-здрава.

Този така търсен ефект обаче бе поставен под съмнение - заради начина, по който певицата изглежда сега. Подобни драстични промени в теглото в повечето случаи оказват негативен ефект върху организма, а в този случай говорим за над 40 килограма за няколко месеца, пише Daily Mail.

Адел, отслабването й и как изглежда днес певицата

Адел е неузнаваема

Това тя ли е

Въпреки съмненията дали Адел днес е по-здрава, сигурни сме, че е по-щастлива отпреди и е истински доволна, че е успяла да постигне така желаната промяна.