Скарлет Йохансон е секси, Дженифър Лорънс има съвършено тяло, а Бионсе въобще няма от какво да се оплаква. Ако си мислите, че най-известните дами на планетата се чувстват добре от начина, по който изглеждат, грешите. Някои от тях споделят притесненията, слабостите и комплексите, които имаме всички.

Дженифър Лорънс

"Всички казват: "Толкова се радваме, че има знаменитост с нормално тяло." А аз не смятам тялото си за ок. Правя пилатес всеки ден. Храня се, не спортувам повече от всички. Толкова сме свикнали да гледаме кльощави жени, че като се появи някоя със стандартно тегло, си казваме: Боже господи! Виж каква е закръглена! Което е шантаво!"

Кендъл Дженър

"Опитвам се да напълнея, но тялото ми не иска. Хората не разбират, че да нарекат някого прекалено слаб, е като да го нарекат дебел. Не е приятно."

Ейми Шумър

"Нося 40-и размер дрехи и нямам планове да се променям. Приемете го или се разкарайте!"

Криси Тейгън

"Бях вманиачена по кантара. Преди да родя, се мерех по три пъти на ден. Знаех колко трябва да тежа в 8 сутринта и колко ще съм в 1 на обяд, както и в 8 вечерта. После си даваш сметка, че въобще не става дума за кантара, а за това как ти се възприемаш."

Ашли Греъм

"Много бодибилдъри имат по-висок индекс на телесната маса от общоприетото. Защо да слагаме някакъв стандарт на жените и да им казваме какъв трябва да им е ИТМ? Трябва просто да сме здрави. Аз съм."

Бейонсе

"Не съм от слабите жени. Имам извивки и си ги харесвам. Но съм се борила с тялото си от малка, постоянно съм била на диети. Докато намеря какво точно е подходящо за моето тяло, ми отне време."

Лейди Гага

"Не ме интересува дали ме смятат за дебела. Да, качих 14 килограма."

Адел

"Дали щях да показвам тялото си повече, ако бях по-слаба? Едва ли, защото то си е мое. Но понякога ми е любопитно дали щях да бъда толкова успешна, ако бях слаба. Просто напомням на хората за самите тях. Не защото всички са с моето тегло, а защото не съм перфектна. А много от знаменитостите са представени като съвършени и недостижими."

Дженифър Хъдзън

"По-горда съм от това, че отслабнах, отколкото от Оскара си."

Скарлет Йохансон

"Тялото ми е ок. Но не го смятам за нещо забележително. Не харесвам бедрата и корема си, но хайде да не се оплаквам."