ASTON MARTIN TWENTY TWENTY и FORD MUSTANG BY GIUGIARO, носещи подписа на световноизвестното студио за индустриален дизайн Джуджаро, вече са в Интер Експо Център. Те пристигнаха за изложението Lux Only, което се открива официално довечера в 19 ч.

За изложението утре пристига и самият дизайнер Фабрицио Джуджаро, който ще представи своите уникални творения лично. Освен колите-мечти Джуждаро ще покаже и други свои уникални произведения - перални, кафе машини, бутилки за вода, архитектурни проекти и т.н. Дизайнерът ще има и изява пред българските журналистим, акредитирани за изложението на 30 ноември от 12,30 ч.

Другата звезда на изложението, която вече е привлякла интереса на феновете на високите скорости и на необикновения дизайн е представителят на фамилията Ferrari - болида, с който Михаел Шумахер спечели Формула 1 през 2000 година. Той също вече е в Интер Експо Център.

Любопитна подробност е, че FORD MUSTANG BY GIUGIARO създаде затруднения на организаторите. Той отказа да запали и беше подкаран едва след като координаторът на изложението на Italdesign Александър Гад получи инструкции по телефона лично от Фабрицио Джуджаро.