Едва ли има жена на света, която да не иска да изглежда като модел на Victoria"s Secret.

Едва ли има мъж, който да не се е прехласвал по изваяните форми на "ангелите" на марката за бельо.

Зад тях обаче, освен чудесни гени, си крие много работа и драконовски хранителен режим. Ето някои от любимите на храни на някои от най-популярните модели на Victoria's Secret.

Снимка 316412

Източник: GettyImages

ЗАКУСКА

Бела Хадид: "Когато се събудя сутрин, първо пия вода с лимон - по-здравословна е от обикновената. Опитвам се да ям повече плодове и зеленчуци, да пия сокове. Когато "съгреша" с храната, правя пречистващ режим от понеделник до сряда, за да детоксикирам тялото си."

Стела Максуел: "Кафето сутрин ми е много важно. Понякога го заменям с чай, но по-често пия лате с бадемово мляко. Препечена филийка с авокадо, поръсена с чили и лимон е моята закуска."

Жаклин Яблонски: "Яйцата са бързи и лесни за приготвяне. Те са добър източник на протеини - обичам ги бъркани със зеленчуците, които са им изостанали в хладилника."

Снимка 316411

Източник: GettyImages

ОБЯД

Елза Хоск: "Обичам да си правя гаспачо. Ям го на обяд, защото се приготвя лесно и е вкусно. Добавям повечко зехтин."

Джасмин Туукс

"Маруля с авокадо, домати и фета, повечко фета! Отгоре малко балсамов оцет. А - и пилешко месо, трябват ми и протеини."

Снимка 316410

Източник: GettyImages

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА

Елза Хоск: "Обичам бонбони от женско биле, но не са много здравословни. Затова ги сменете със зеленчуци с хумус или дзадзики."

Роми Стрийд: "Опитвам се да пия много вода. Купувайте си голяма бутилка - ще я носите цял ден и, щете-не-щете, ще пиете от нея."

Сигрид Агрен: "Най-много обичам плодове с кисело мляко и ядки. Когато ми се хапва нещо солено, избирам чипс от водорасли. Пристрастяващ е!"

Снимка 316413

Източник: GettyImages

ВЕЧЕРЯ

Сигрид Агрен: "Една от най-любимите ми бързи вечери е салата с марули, домати и цвекло, подправени със зехтин и ябълков оцет, допълнени с консерва риба тон и кафяв ориз. Простичко, но вкусно - мога да го ям всеки ден."

Джоузефин Скивър: "Риба със зеленчуци и малко плодове."