Специален гост в клуб Ялта за деня на влюбените ще бъде чаровният американски диджей Санди Ривера. Кралят на мелодичния хаус ще зарадва отново родните меломани с енергичните си сетове и дълбоко хаус звучен.

. Санди Ривера е един от диджеите, които не спират да експериментират и да провокират публиката си с майсторско съчетание на различни стилове, създавайки неповторимо звучене. 

Билетите за партито на Санди Ривера се продават на цена от 20 лв. в мрежите на  Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в Ялта.

На 19-ти в рамките на традиционните вече Live Session, с които Ялта подаде ръка на качествената българска музика, ще можете да чуете една от най-добрите български групи - „Остава".

На 20-ти февруари зад пулта  ще е Sharam (Deep Dish), с който най-успешният клуб за електронна музика в България ще посрещне 18-тия си рожден ден.

Специална изненада очаква посетителите на Ялта на 21-ви февруари - тогава заедно със сетовете на всички резиденти на клуба през тези почти две десетилетия ще си припомните защо Ялта си остава култово място за софиянци.

Февруари ще завърши с организираното от DJ Magazine парти с Франсоа Кеворкян на 27-ми февруари.