Организаторите на първото издание от поредицата музикални събития TEREN разкриха и българските участници в близо 7-часовия музикален маратон.

Партито, в което ще се включат N.O.H.A., Kompott и Коста Костов, ще започне в 22:30 на 22 ноември, за да приключи в ранното неделно утро на 23 ноември.

В едната от отворените две зали на парти-център 4КМ, терена ще открие DJ Dickie, който малко по-късно ще се радва на свежите дръм ритми от конгите на Tulpa и Oxydant.

Изключително любопитна се очертава и появата на саксофониста Цветан Чобанов - Cheeba от ъндърграунд формацията RootSoljah.

Така сформираната четворка ще залита по миксове от електро, фънки брейкбийт, прогресив, но няма да липсват и дъб и реге елементи. 

В другата зала на клуба пък ще се развихрят DJ Phoenix и популярният бийтбоксър Skiller, сформиращи Bulgar-Bulgar.

Двамата с гордост заявяват, че предлагат музикално-кулинарен експеримент, чиято задача е да сготви питателна и люта храна за душата, използвайки (аудио) продукти и подправки от целия Балкански Полуостров.

„Рецептата е следната -  вземаш български фолклор, замесваш го с цигански ритми, добавяш му фънк, разточваш с хип-хоп, поръсваш отгоре дъб, подправяш с брейкбийт и джаз, слагаш му стръкче пънк и после мяташ всичко в бийтбокс фурна и печеш до златисто."

Българските изпълнители са подбрани така, че да отговарят стилово на музиката, въплътила се в TEREN #1 - крещящ дръмендбейс, съчетан с топли балкански мотиви.

Организаторите от Feelme crew обещават грандиозно парти, като за целта са се зарекли да ни изненадат с най-различни щуротии - разливане на компоти с водка (специално по повод гостуването на руснаците от Kompott), покани за следващите терени, кръшен ансамбъл, който да учи желаещите на казачок...