Mесец след като британците от Crazy P пробудиха спомените от първия фестивал ParkLive, на 27-ми март щафетата по подгряването на второто издание на ParkLive fest ще поеме една от легендите на Ninja Tune - Mr. Scruff.

Пословичен с дългите си сетове, за първото си гостуване у нас  Mr. Scruff обещава поне 5-часово шоу в Sofia Live club.

А определено има какво да покаже, освен с умелото преплитане на всевъзможни стилове - от соул, фънк, хип хоп, джаз, реге, латино до афро, ска, диско, хаус, брейк, доброто настроение, създадено чрез музиката ще бъде подкрепено и от мултимедийно шоу.

По-любопитното е, че автор на анимациите е самият Mr. Scruff, който освен диджей и продуцент, е известен карикатурист със собствен "potato style" и отявлен любител на чая.

И въпреки, че до сега не е идвал в България, Mr. Scruff пожела да разработи и основната визия за събитието в София, на които собственоръчно е изрисувал сградата на НДК.

На 23-ти април в поддържането на фестивалния дух ще се включат и французите от The Dynamics. Верни на името си, тяхното уникално звучене припомня за връзката между соул, реге и дъб, като съчетава олд скуул нюанси с модерни продуцентски техники.

А резултатът е динамично звучене, характерни силни вокали и ефектно сценично представяне. Това е и причината за множеството им концерти и покани за участия в различни фестивали в Европа, Северна Америка и Япония.

Освен парчета от първият им албум "Version Excursions", репертоарът за изпълненията им на живо включва кавъри на известни песни като: Girls and Boys (Prince), Seven Nation Army (The White Stripes), Lay Lady Lay (Bob Dylan), Miss You (Rolling Stones), Whole Lotta Love (Led Zeppelin), Fever (Elvis Presley) и други.

Билети и за двете партита могат да бъдат закупени на www.parklivefest.com, в мрежата на Ивентим (Пикадили, Германос, ТехноМаркет, Office1, eventim.bg), билетен център НДК, ticketsbg.com и касата на Cantus Firmus в зала България.