The Masters Of Sound в „клуб Ялта" стартира с френския ди-джей Antoine Clamaran на 4 април (петък). Antoine Clamaran е един от създателите на френския хаус звук, както и безспорен трайбъл хаус пионер.

Изпълнителят започва да работи като ди-джей през 1983 като в началото на 90-те вече е осъвършенствал толкова уменията си зад грамофоните, че най-актуалното радио по това време - Maximum FM - го взима на работа.

През 1992 той решава да се пробва като продуцент и още с първия си опит прави хита "I've got music in me" като продава 100 000 копия от него. Всички френски музикални компании започват да преследват Clamaran за ремикси като скоро през студиото му за нови версии на хитовете си минават Jean Michel Jarre, Gloria Estefan и Dead or Alive.

Следващият продуценски опит под името Omega носи на диджея още 250 000 продадени бройки и шанса да работи с Blue James - певецът на формацията Basement Jaxx. Резултатът е "We Come To Party".

В момента Antoine Clamaran е резидент на двата най-горещи клуба в Париж - Les Bains Douches и Le Queen, а компилирането на музиката за FTV и Eurosport е сред другите му приоритетни задачи.