Канадският диджей и продуцент Luke Fair ще бъде специален гост в клуб Escape на Студентския празник - 8 декември.

Само за няколко години талантливият северноамериканец си изгради репутация на качествен продуцент и страстен диджей, който обича експериментите.

Протежето на John Digweed е известно с постоянството си да re-edit-ва парчетата в своите сетове.

С други мощни поддръжници като Deep Dish, Sasha, Danny Howels успехът на младата хаус звезда е повече от гарантиран. 

Характерният стил на Luke Fair зад пулта, преплитащ грууви, фънки, хаус и тек хаус елементи, отдавна се радва на признание от уважаваните лейбъли Yoshitoshi, Bedrock и култовите компилации Balance Series.

Студийната му продукция, варираща от секси дъб хаус до мелодичен прогресив, е абонирана за плейлистовете на най-големите радиостанции в света - BBC's Radio 1 Essential Mix  и Proton Radio, както и за кейсовете на основни играчи като Erick Morillo и John Digweed.  

Вечерта на студентския празник обещава да се превърне в истинска фиеста на дийп, прогресив, електро и фънки хаус с откриващия сет на македонското трио Latenta Project.

По този начин ще бъде разчупена и неписаната традиция откриващият сет в столичния клуб да бъде поверен на български диджей.

Почитателите на транса пък тази събота могат да се насладят на германското дуо Cosmic Gate, без които бумът на транс музиката в края на 90-те нямаше да е същият.

Claus Terhoeven (Nic Chagall) и DJ (Bossi) идват в София малко преди издаването на четвъртия си самостоятелен албум, който се очаква на пазара в началото на 2009 г.