J&B party weekend се обеденява с ParkLive Fest 2010 и обявиха парка на летище София до терминал 2 за място на провеждането на двете събития, които ще прерастнат в едно неповторимо 72-часово забаление на едно наистина нестандартно място на открито.

Така всички фенове на Goldie и HMSU ще могат да се забвляват под открито небе в София на 19 юни.

И след като стана ясно, че J&B ще организира първото у нас 3D DISCO парти и първото гостуване на майстор диджея на големите партита - Adam Freeland на 18 юни, изненадите за всички не спират и на 19 юни феновете ще могат да видят и новото аудио визуално шоу на създателите на леибъла Ninja Tune - ColdCut.

Coldcut ще застанат преди Goldie и ще представят проекта си Enrgy Union, който е посветен на пестенето на енергията на земята.

J&B party Weekend и ParkLive Fest пускат и нови еднодневни нощни парти билети на цена от 20лв за 18ти и 19ти юни, които ще важат след 23.30ч и с тях ще може да видите съответно на 18ти - J&B 3D disco party и Adam Freeland.
Ако закупите нощен билет за 19-ти, ще сте част от шоуто на Coldcut, Goldie и HMSU.

Цената на еднодневните билети за фестивала ParkLive, които ще включват абсолютно всичко остава непроменена и е съответно 45 лв. за еднодневен, а само за 80 лв ще може да сте част от всичко случващо се през трите юнски дни в Парка на Летище София, Терминал 2.

Всички видове билети могат да бъдат закупени от билетен център НДК, в мрежата на Ивентим (Пикадили, Германос, ТехноМаркет, Office1, Orange, Multirama, Technopolis) , онлаин на Ticketpro.bg и тяхната мрежа, касата на Cantus Firmus в зала България и директно чрез сайта на ПаркЛайв.