Fear Factory и Behemoth са хедлайнерите на възродения бургаски екстремен фестивал.

Както беше обявено, на 8 август, в Бургас ще бъде възродена традицията на култовия дет-фестивал, където в края на миналия век в продължение на няколко години си даваха среща най-преданите фенове и най-здравите групи на България.

Сега, 10 години по-късно Most of Evil поемат щафетата на пионерското начинание като го възраждат под името Grand Reunion Fest и му дават нова стойност.

За да се спази приемствеността, преди това на легендарната сцена в Летния Театър в Бургас ще имат честта да забият общо 5 групи, които са участвали на старите издания.

Вече са известни първите три от тях. Всички те са представители на местната Черноморска сцена - Necromancer, Kartzer и Artery, като Kartzer се събират в оригиналния си състав специално за феста.

Останалите две вакантни места ще бъдат заети също от групи, участвали в предишните издания на фестивала, като определянето им ще се извърши чрез анкета сред феновете.

Билетите тръгват в продажба от днес в мрежата на Eventim.bg на цена 35 лева (за първите 200), 40 лева - редовна продажба и 50 лева - в деня на фестивала.