Али Кембъл, вокал на британската банда UB40, ще дойде за своя първи концерт у нас на 20 декември по покана на Болкън Ентъртейнмънт и радио N-Joy.

Мястото на събитието е зала 1 на НДК, билетите са вече в продажба в мрежата на eventim.bg и Билетен център НДК. Концертът е с начален час 20 часа.

Фронтменът на UB40 е издал заедно с групата 18 студийни албума, с реализирани продажби от над 70 милиона копия по целия свят и над 40 сингъла в ТОП 40 на Острова, плюс още три солови албума. Али Кембъл има награда Ivor Novello за международни постижения, а през 2007 заедно с UB40 беше номиниран за Грами в категорията Най-добър реге албум.

Сред най-популярните хитове на бандата са „Red Red Wine", "Can't Help Falling In Love" и „I Got You Babe".

Кембъл е готов вече с третия си солов албум Flying High. Той и бандата му не спират да свирят на живо по целия свят, включително с дати в Русия, Африка, с турнета в Австралия, Нова Зеландия и в Обединеното кралство.

Той представя на публиката по целия свят както класиките, с които е добре известен, така и новите парчета от последните му албуми. Али остава верен на голямата си любов регето, като не спира да се развива и вдъхновява музикално.

Билетите са на цени между  25 и 70 лв.