Точно както с месеци наред не чувахме нищо около The Adam Project на Шон Леви с Райън Рейнолдс в главната роля, така сега за няколко дни бяхме затрупани от информация.

The Adam Project, Райън Рейнолдс, Дженифър Гарнър, Зоуи Салдана и подробности около новия филм на актьора

Райън Рейнолдс - между две жени (и двете страшно секси)

The Adam Project ще бъде един доста интересен филм

Вече знаем, че към канадския актьор ще се присъединят Дженифър Гарнър и Зоуи Салдана. Първата ще бъде негова майка, а втората - негова съпруга.

Звучи странно, но то и филмът си е такъв, защото героят на Рейнолдс ще трябва да пътува в миналото, за да помогне на 13-годишната си версия.

С какво точно - не знаем, но баща му е гениален физик и ще бъде важна част от картинката, а до този момент не беше ясно кой актьор ще влезе в неговата роля. Но ето че според The Hollywood Reporter с тази задача ще се нагърби Марк Ръфало

Катрин Кийнър пък ще влезе в ролята на злодея във филма и ще се опита да открадне технология, която може да промени света. Какво точно ще се случва - идея си нямаме, но определено сме повече заинтригувани.

Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и официалното придобиване на футболния клуб от актьорите

Райън Рейнолдс официално си купи футболен отбор

Ще стане ли Рексъм световна сила

Снимките все още не са започнали и не се знае кога това ще се случи, така че ще трябва да почакаме още доста, докато видим и трейлър.