Вече на доста места попаднахме на шегата, че искаме-не искаме, тази година на Хелоуин всички ще сме с маски. Да, така си е и то без значение дали харесваме празника, или пък не.

Хелоуин, COVID-19 и ще провали ли пандемията празника на децата

Ще минем ли без „Лакомство или пакост“ на Хелоуин

Какви са препоръките на здравните власти

Шега си е шега, но празникът наближава, а ние не мислим толкова за маски и костюми, а за тематични филми и сериали, които да гледаме на 31 октомври. "Случаят "Енфийлд" пък е от онези сериали, които ще ни накарат да подскочим на дивана и при най-малкия шум от хола.

В три части адаптацията по книгата на Гай Лайън Плейфеър This House is Haunted ще ни покаже какви странни неща се случват в една наглед обикновена къща в Енфийлд, Великобритания, през 1977 г. И да, вдъхновението е дошло от реални събития.

Снимка 501681

Източник: Epic Drama

Пеги Ходжсън е самотна майка, която живее с четирите си деца. Една вечер, след като ги слага да спят, Пеги чува силни удари и веднага отива при тях, за да види какво се случва. Децата твърдят, че едно чекмедже съвсем необяснимо е прелетяло из стаята.

Оказва се, че в къщата има полтъргайст, а неговата основна цел е 11-годишната Джанет. Всичко е толкова необяснимо и страшно, че дори Обществото за Проучване на психоявления се намесва, за да помогне на Джанет и семейството ѝ.

Премиерата на "Случаят "Енфийлд" е на 31 октомври от 22 ч. по Epic Drama