Когато харесваш много двама актьори и те вземат, че се снимат заедно във филм - просто няма как да го пропуснеш.

Точно такъв е случаят с Pieces of a Woman, в който Ванеса Кърби и Шая Лебоф са в главните роли. През септември Netflix си осигуриха правата върху филма и сега решиха, че ще пуснат и трейлър.

Pieces of a Woman е базиран на лична история, преживяна от Корнел Мундруцо и съпругата му Ката Вебер. Именно Мундруцо е и режисьор на филма, а сценарият е дело на Вебер.

Бракът между Марта (Кърби) и съпругът ѝ Шон (Лебоф) не върви особено добре. Но двамата възлагат големи на надежди на бебето, което очакват - че то ще заздрави отношенията им. По стечение на обстоятелствата обаче детето умира след раждането.

Подобна загуба би поставило изпитания пред всяка двойката, а за тази на Марта и Шон то е поредното. Допълнително масло в огъня налива и майката на Марта, която така и не одобрява брака ѝ.

Определено Pieces of a Woman няма да е лесен за гледане, но пък ще бъде задължителен. Той вече си спечели многото похвали на кинофестивала в Торонто. Ванеса Кърби пък спечели наградата за най-добра актриса на кинофестивала във Венеция именно за ролята си в него.

Изпълнителен продуцент на Pieces of a Woman е самият Мартин Скорсезе. Филмът ще се завърти по избрани кина от 30 декември, а в Netflix го очакваме от 7 януари 2021 г.