Пандемията успя да отложи не само голяма част от плановете ни, но и много филмови премиери. Така датата, на която Малума трябваше да дебютира на големия екран, бе преместена с цяла година напред.

Marry Me, Дженифър Лопес, Оуен Уилсън, Малума и премиерата на филма за Свети Валентин

Какво се обърка между Джей Ло и Малума

Романтика на 100 %

Точно за Свети Валентин 2022 г. "Омъжи се за мен" ще излезе по кината и ще видим цялата история на Кат Валдес (Джей Ло) и Бастиан (Малума). Те са двойка не само на сцената, но и в живота. А по време на турнето си Marry Me трябва да сключат брак пред погледите на милиони.

Минути преди голямото събитие обаче Кат разбира новината, с която гърмят социалните мрежи - че Бастиан й изневерява с асистентката й. Тогава тя взима импулсивното решение да излезе на сцената и да се омъжи за абсолютно непознат мъж от публиката.

Чарли (Оуен Уилсън) е скучен учител, който няма никакво желание да ходи на концерта, но го прави заради своя колежка и дъщеря си. А след като изненадващо за всички се оказва новият съпруг на Валдес, двамата трябва да се справят с последствията от разменените си "да"-та.

Но докато Кат и Чарли го играят влюбени пред медиите, помежду им се поражда и истинска близост. Двамата обаче са от различни светове и връзката им изглежда на пръв поглед невъзможна. Разбира се, не трябва да забравяме и за Бастиан, която няма да позволи да бъде лесно забравен.

Дженифър Лопес, Малума, Madison Square Garden и сцената от филма Marry Me

Изненадата на Малума и Дженифър Лопес

Звезден тандем

"Омъжи се за мен" тръгва по кината от 11 февруари 2022 г.